Direktlänk till inlägg 29 april 2011
Ingridienser:
1 Purjolök
1 Gul lök (stor)
1 Grön paprika
1 Röd paprika
1 Gul paprika
1 Zuccini
1 Aburgine
Skär alla grönsaker på mitten ochsen i bitar/strimlor stek upp i olivolja.
Ta en bunke. Häll i en burk krossade tomater, en bit fetaost, två nävar riven ost tre vitlöksklyftor (pressade), salt, peppar, salladskrydda (fransk) och oregano. Två tomater som du skär i bitar och ca 1 msk olivolja. Rör ihop. Häll dom stekta grönsakerna i bunken, rör om. Lägg i en gratängform. Den ska stå i ugnen ca 40 min på 200 C, ta ut och häll på riven ost, låt stå ytterligare i ugnen 10 min. Färdig.
Ps, var inte snål med kryddorna.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 | 5 |
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 | 15 |
16 | 17 | |||
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
||||
|