Direktlänk till inlägg 26 augusti 2011

Lunch, solsken och Mumin

Av Dina - 26 augusti 2011 20:15

Anneli M och jag hade bokat in en date idag, men då Micke och Oliver låg sjuka fick vi omorganisera och bestämde då träff på..... Hermans.. :-)

    Efter en god lunch och fika, traskade jag och Anneli runt halva söder. In och ut i små lustiga affärer. Jättetrevligt, det var länge sedan jag bara strövade omkring och tittade på olika saker.

Och mitt på Götgatsbacken såg vi ingen mindre än självaste Mumintrollet som var här på besök.

 

Så kom vi in på tatueringar och vi försökte lokalisera en tatuerare på söder. Lustigt, när man inte behöver någon tycker jag att jag går förbi flera stycken. Hittade vi någon idag? Nej.

Jag rinde tatueringarnas drottning, AnnaMaria, och vi blev lotsade till G:a Stan.

Där hittade vi lokalen ganska snabbt faktiskt Men när Anneli och jag gick in där visade det sig att vi höjde medelåldern i lokalen med en sisådär 20 år. Vi gick ut.


Plötsligt, som i ett trollslag skingrade sig molnen och solen tittade fram. Ingen av oss, eller någon annan i stan heller för den delen, var klädda för gassande sol. Men samtidigt vill man ju ta vara på dom sista fina dagarna så Anneli och jag sicksackade oss genom hela gamla stan. Köpte oss en varsin kaffe och tog med den upp till slottsgården och drack den i solskenet.


Strosade tillbaks genom butiker och gränder och kom till slut fram till Slussen.

Där möttes vi av Annli H som var ute med sin sambo och firade hennes första dag på semester. Dom hade varit och ätit och nu skulle dom sätta sig och ta en öl.

Klart att vi måste med och skåla in hennes semester, så vi vände och gick ner till Debaster vid Slussen slussen och satte oss.

  Bilden är lånad från Erik "Semlan" Klings blogg.

Efter att ha skålat för en trevlig semester var Anneli M och jag tvugna att ta oss hem eller riskera att bli efterlysta.

Det var en mycket trevlig dag.

Och nästa anhalt blir Sampen? :-)

 
 
Ingen bild

Anneli

26 augusti 2011 22:06

Hermans en torsdag nästa gång! Och så Stampen en trevlig kväll! Kram

Dina

27 augusti 2011 00:18

Absolut!! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dina - 17 januari 2015 14:26

Sommaren och hösten 2014 har inte riktigt varit mitt år. Av många olika anledningar har jag mest försvunnit från joredens yta, känns det som, utom då jag har varit på jobbet, där jag har varit så mycket jag har kunnat. Kanske mest för att slippa ta...

Av Dina - 18 augusti 2014 12:36

Igår var jag bjuden till Yvonne på girllmiddag. Meningen var väl att vi skulle laga mat tillsammans, men jag jobbade till kl 18- och jag tror att verken Yvonne eller hennes mamma hade lust att börja med maten så sent.  Så innan jag ens hade lämnat ...

Av Dina - 14 augusti 2014 22:57

Jag vet inte om det är såhär för alla när man blir äldre eller om det är bara jag. Man vill så gärna träffa och umgås med sina vänner, men tiden räcker inte till... När hamnade jag i den här negativa spiralen och hur tar man sig ur?   Då och då l...

Av Dina - 14 augusti 2014 14:29


Någonting jag aldrig har klarat under hela mitt liv är underklädesshopping. Jag tittar när jag är i butikerna men jag köper nästan aldrig. Bara när jag absolut måste och då blir det mer praktiskt och bekvämt än nåt annat. Kritiken haglar här hemm...

Av Dina - 14 augusti 2014 08:55

Jag har många vänner från Iran, Irak, Kurdistan, ja området däromkring och nästan alla frågar mig varför jag inte färgar med Henna. Och jag vet inte varför, jag bara gör inte det. Mitt hår skulle bli så mycket bättre om jag använde Henna.   S...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards